Detta är den huvudsakliga Windows som visas när du startar upp datorn. Härifrån kan du komma åt alla verktyg, verktyg och program installerade på datorn, via genvägar, alternativ i Windows startmeny, aktivitetsfältet i Windows, etc. Gå windll.com/sv/dll/microsoft-corporation/opengl32 till Windowskatalogen med Utforskaren och leta rätt på filen namn.pwl.

  • Börja med att klicka på Sök-symbolen bredvid Start-menyn .
  • En extern hårddisk kostar inte så mycket och det är enkelt att komma igång.
  • Så här använder du de digitala post-it-lapparna.
  • Till praktiskt taget 100 procent kan programmet också avhjälpa alla fel den hittar.
  • Ska de olika e-postadresserna till samma brevlåda skapar man alias till en och samma brevlåda.

Skulle du stöta på detta problem har vi en separat guide för hur du löser det. Hoppas installationen gick smärtfritt och att allt fungerar som det ska. Skulle det inte göra det är du varmt välkommen att höra av dig till oss via vår kundservice, så ska vi hjälpa dig. Installationsprocessen går att färdigställa utan att vara uppkopplad, men om du vill koppla ditt Microsoft-konto direkt vid installation går det att göra redan nu. Om du redan har ett konto loggar du in med e-post, telefon eller Skype, annars kan du skapa ett. Välj det här alternativet om du enkelt vill kunna använda och synkronisera dina olika Microsoft-tjänster.

Installera Om Bankid

Det finns också en snabbknapp för att Windows 10 omedelbart ska påbörja rensningen av filer. Hur mycket du sparar handlar om hur länge sedan du gjorde den senaste rensningen, hur mycket du surfat sedan dess och hur många filer du tagit bort. Istället handlar det om att Windows 10 kan radera onödiga filer när datorn inte används. Primärt handlar det om att temporära filer och filer i papperskorgen tas bort. För den sistnämnda gäller det endast filer som varit borttagna i mer än 30 dagar. Som du skriver verkar det ju vara registerposten Start_TrackDocs som påverkar detta till avstängd eller aktiverad . Har du någon aning kring vilket program det kan vara som orsakade detta?

I den finns instruktioner om vilka program som ska startas, vilka inställningar som ska gälla och så vidare. Ha i åtanke att många program använder sig av “gömda” saker i registret för att komma ihåg saker och ting.

Åtgärda Datorproblem

Använd höger och vänster piltangent för att flytta Startknappen på aktivitetsfältet. När du är nöjd med placeringen trycker du på Enter. Det här programmet låter dig styra över Windows standardbeteende så att du kan ändra det från det förinställda “alla får göra allt”, till ett mer lämpligt “somliga får göra vissa saker”. I samma mapp som ovan \OTHER\MISC\ finns Enhanced Print Troubleshooting System , som är en felsökare. Den kan hjälpa till vid eventuella utskriftsproblem. HKEY_CURRENT_USER. Info om användare, såsom inställningar och preferenser. Känner du till kommandona Ping, Sfc /scannow och Chkdsk?

Bir cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment